47 Incluzio Hollands Kroon

Mantelzorgers hebben soms het gevoel alleen te staan in de zorg voor hun naaste. In deze podcastserie gaat Monique Vlaar, communicatiemedewerker bij het Mantelzorgcentrum, op zoek naar de mogelijkheden voor ondersteuning voor mantelzorgers. Zij stelt vragen aan medewerkers van het Mantelzorgcentrum, maar ook aan mantelzorgers en aan professionals buiten het Mantelzorgcentrum. 

Incluzio Hollands Kroon
In deze aflevering gaan we in gesprek met Diana Spruit, sociaal makelaar en wijkteammedewerker van de gemeente Hollands Kroon. Inwoners kunnen bij Diana terecht met vragen over het wijkteam. De sociaal makelaar draagt bij aan het realiseren van de doelen van Incluzio om preventief, laagdrempelig en aanwezig te zijn in alle 22 kernen van de gemeente Hollands Kroon. Klik hier om de aflevering te beluisteren (via Spotify)

Streekstad Centraal
De podcastserie 'Mantelzorger... en nu?' is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om zes uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal. De serie is ook te beluisteren op Spotify

Meer over Incluzio Hollands Kroon
Kijk voor meer informatie op de website van Incluzio Hollands Kroon: https://www.incluzio.nl/incluzio-hollands-kroon