Hoe kan ik het mantelzorgcompliment aanvragen?

Elke gemeente waardeert haar mantelzorgers op haar eigen manier. De ene gemeente doet dat in de vorm van een vergoeding of een waardebon, de andere gemeente laat het Mantelzorgcentrum extra activiteiten organiseren. De waardering heeft een gezamenlijk doel; u als mantelzorger extra in het zonnetje te zetten.  

Alkmaar
Het is niet meer mogelijk om een aanvraag voor het mantelzorgcompliment in te dienen. Aanvragen die we na 15 december 2019 ontvangen, nemen we niet meer in behandeling. 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het mantelzorgcompliment in 2020? Schrijft u zich dan in bij het Mantelzorgcentrum

Jonge mantelzorgers
Ben je 24 jaar of jonger en is er iemand in jouw gezin lange tijd ziek, gehandicapt, een psychische ziekte of verslaving? Dan ben jij jonge mantelzorger. Gemeente Alkmaar gunt jonge mantelzorgers twee bioscoopbonnen. Je ontvangt de bonnen automatisch wanneer je staat ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum. 

Bergen/Heiloo
De aanvraagprocedure voor de waardering 2019 is helaas gesloten. Klik hier wanneer u op de hoogte wilt blijven van de waardering in de BUCH. 

Den Helder
Een onderdeel van de waardering door Gemeente Den Helder is de VVV bon twv € 50,-. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger.

Hollands Kroon
Gemeente Hollands Kroon waardeert alle mantelzorgers met een VVV bon twv € 40,-. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger. 

Schagen
Een onderdeel van de waardering door Gemeente Schagen is de VVV bon twv € 50,-. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger. 

19-12-2019