Hoe kan ik het mantelzorgcompliment aanvragen?

Elke gemeente waardeert haar mantelzorgers op haar eigen manier. De ene gemeente doet dat in de vorm van een vergoeding of een waardebon, de andere gemeente laat het Mantelzorgcentrum extra activiteiten organiseren. De waardering heeft een gezamenlijk doel; u als mantelzorger extra in het zonnetje te zetten. Op de gemeentelijke pagina's leest u wat de gemeente doet aan waardering en hoe u deze kunt aanvragen. 

Alkmaar
Zorgt u voor iemand die in Alkmaar woont, dan kunt u in aanmerking komen voor het compliment van € 200,-  Vanaf 1 juli 2019 kunnen zorgvragers weer de aanvraag indienen. Vanaf die datum vindt u op deze pagina het aanvraagformlier. Wilt u op de hoogte gehouden worden over het mantelzorgcompliment in 2019? Schrijf u zich dan in bij het Mantelzorgcentrum

Bergen/Heiloo
Gemeente BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) reikt cadeaubonnen uit aan mantelzorgers. Zorgvragers mogen deze waardering aanvragen voor hun mantelzorger(s). Gemeente BUCH informeert de bewoners meestal in het vroege najaar. Het Mantelzorgcentrum houdt mantelzorgers hiervan op de hoogte

Den Helder
Een onderdeel van de waardering door Gemeente Den Helder is de VVV bon twv € 50,-. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger.

Hollands Kroon
Gemeente Hollands Kroon waardeert alle mantelzorgers met een VVV bon. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger. 

Schagen
Een onderdeel van de waardering door Gemeente Schagen is de VVV bon. Staat u ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum? Dan ontvangt u automatisch bericht over hoe u de waardering kunt ontvangen. U kunt zich hier inschrijven als mantelzorger. 

08-05-2018