Waardering

Alle mantelzorgers in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon, die staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, ontvangen een waardering vanuit hun gemeente. De waardering bestaat uit een digitale VVV cadeaukaart. Staat u bij het Mantelzorgcentrum ingeschreven? Dan ontvangt u deze bon automatisch in uw mailbox voor eind van het jaar. Staat u nog niet ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, of is uw mailadres niet bij ons bekend? Schrijf u dan in via www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden 

Alkmaar, BUCH en West-Friesland
Woont u of uw naaste in Alkmaar, Bergen of Heiloo? Daar is de waardering anders geregeld. Klik hier voor meer informatie

Digitaal
De bonnen worden alleen digitaal uitgereikt. Lukt het u niet om de digitale bon te verzilveren? Neem dan contact op met het Mantelzorgcentrum via communicatie@mantelzorgcentrum.nl. Wij helpen u graag. 

Hoe werkt de digitale waardering? 
Voor het eind van het jaar ontvangt u van ons een mail. Daarin staat een link naar de webshops van VVV Nederland, waar u de bon kunt besteden. In onze mail staat ook een cadeaukaartcode en een pincode. Deze codes gebruikt u op de betaalpagina van de webshops waar u iets wil kopen. Is het totaalbedrag van uw aankoop hoger dan de waarde van uw VVV cadeaukaart? Dan kunt u het resterende bedrag betalen met bijv. iDeal. Is het bedrag lager? Dan blijft het resterende bedrag op uw cadeaukaart staan. U kunt de codes nogmaals gebruiken voor een andere aankoop, dat kan ook in een andere webshop. Wilt u weten wat het saldo van uw cadeaukaart is? Dat kunt u controleren op https://www.vvvcadeaukaarten.nl/saldo-checken 

Zeker weten dat u de mail ontvangt
Soms komt de mail van het Mantelzorgcentrum in uw ongewenste email (spam) terecht. Dat kunt u voorkomen door communicatie@mantelzorgcentrum.nl aan uw adresboek toe te voegen. Ontvangt u altijd al onze nieuwsbrief? Dan is er niets aan de hand en kunt u de mail over de waardering zonder problemen ontvangen. 

Uitleg besteding VVV cadeaukaart

 • Ga naar https://www.vvvcadeaukaarten.nl/besteden/vvv-online-cadeaucode/webwinkels Hier kunt u de webshop van uw keuze vinden.  
 • Selecteer het product of de producten die u wilt kopen 
 • Ga naar de betaalpagina 
 • Kies voor betaalwijze ‘VVV Cadeaukaart’.  
 • Vul de 19-cijferige cadeaukaartcode in en vervolgens de pincode 
 • Is het totaalbedrag hoger dan de waarde op uw VVV Cadeaukaart? Dan kunt u het resterende bedrag met een ander betaalmiddel afrekenen.  
 • Is het totaalbedrag lager? Dan blijft het resterende bedrag op uw VVV bon staan en kunt u dit bedrag bij een andere webshop besteden. Gooi de mail met uw persoonlijke codes daarom niet meteen weg! 

Liever een fysieke kaart ontvangen? 
Veel mensen vinden het prettiger om een fysieke (plastic) kaart thuis te ontvangen. Dat kan ook met de digitale cadeaukaartcodes. Let er wel op dat u de verzendkosten afhaalt van de waarde van de fysieke kaart. 

 • Ga naar https://www.vvvcadeaukaarten.nl/producten Dit is de webshop van de VVV Cadeaukaart.  
 • Typ de waarde in (min verzendkosten van € 4,95) 
 • Ga naar de betaalpagina en voer uw gegevens in 
 • Kies voor betaalwijze ‘VVV Cadeaukaart’.  
 • Vul de 19-cijferige cadeaukaartcode in en vervolgens de pincode 
 • De VVV Cadeaukaart wordt naar u opgestuurd. 

Lokaal de VVV Cadeaukaart besteden
De fysieke kaart kunt u bij uw lokale ondernemers in uw eigen stad of dorp besteden. Klik hier voor de winkels in uw stad of dorp en vul uw gemeente in.

We hebben handleidingen gemaakt waarmee u stap voor stap voor het proces wordt geholpen (met plaatjes!). Klik op een van de handleidingen om deze te openen. Ze openen in een apart venster, zodat u altijd kunt terugkeren naar deze pagina. 

Stap voor stap de digitale VVV Cadeaukaart besteden

Stap voor stap een plastic VVV Cadeaukaart bestellen en thuis laten bezorgen

Stap voor stap het saldo op uw VVV Cadeaukaart bekijken

Tip: na het aanklikken van een van de links hierboven, verschijnt de handleiding als .pdf in uw internetbrowser (in een nieuw venster). Wanneer u op het pijltje rechtsboven klikt (downloaden), dan slaat u de .pdf op op uw eigen computer. Op die manier raakt u de handleiding niet kwijt, wanneer u in de handleiding op een link klikt.