59 Heliomare

Mantelzorgers hebben soms het gevoel alleen te staan in de zorg voor hun naaste. In deze podcastserie gaat Monique Vlaar, communicatiemedewerker bij het Mantelzorgcentrum, op zoek naar de mogelijkheden voor ondersteuning voor mantelzorgers. Zij stelt vragen aan medewerkers van het Mantelzorgcentrum, maar ook aan mantelzorgers en aan professionals buiten het Mantelzorgcentrum. 

Heliomare
In deze aflevering gaan we in gesprek met Aletta Mast, maatschappelijk werker bij Heliomare Kind en Jeugd. Kinderen en jongeren die in het dagelijks leven problemen ervaren als gevolg van een ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening kunnen bij Heliomare terecht voor een revalidatieprogramma. Ook voor leerlingen op de diverse locaties van Heliomare onderwijs zijn er mogelijkheden voor revalidatiebehandeling. Klik hier om deze aflevering te beluisteren (via YouTube)

Streekstad Centraal
De podcastserie 'Mantelzorger... en nu?' is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om zes uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal. De serie is ook te beluisteren op Spotify

Meer over Heliomare
Meer inforamatie over Heliomare staat op de website van Heliomare: https://www.heliomare.nl