contact


Het MANTELZORGCENTRUM in Heiloo (hoofdvestiging) is dagelijks bereikbaar via:
Telefoon: 072-5627618
Fax: 072-5627619
E-mail: info@mantelzorgcentrum.nl

Bezoek- en postadres hoofdvestiging in Heiloo:
De Strandwal 22A
1851 VM Heiloo

Het Mantelzorgcentrum in Den Helder (nevenvestiging) is bereikbaar:
van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.
Telefoon: 0223-747009 en 06-18371051
E-mail: info@mantelzorgcentrum.nl

Bezoek- en postadres nevenvestiging in Den Helder:
De Boerderij

Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22

1785 JP Den Helder


Routebeschijving hoofdvestiging in Heiloo:

Komend vanuit zuidelijke richting vanaf de A9:
Vlak voor Alkmaar neemt u afslag 12 richting Heiloo. Aan het eind van deze afslag komt u op het verkeersplein Kooimeer. Deze neemt u driekwart. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting Heiloo. U rijdt nu op de Kennemerstraatweg in de gemeente Heiloo. Deze weg volgen. Bij de rotonde rechtdoor. Na de grote kruising Stationsweg/Kanaalweg slaat u na ongeveer 100 meter linksaf het terrein van de GGZ-NHN op. Na de rechterpoort slaat u linksaf en vervolgens weer rechtsaf. Aan de achterzijde van het parkeerterrein ligt Gezondheidscentrum De Strandwal.

Komend vanuit noordelijke richting:
Vanaf de N242: volg de oostelijke randweg van Alkmaar tot aan de afslag Heiloo. U neemt het verkeersplein Kooimeer voor de helft, dus rechtdoor. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting Heiloo, Limmen, Castricum. Daarna volgt u bovenstaande route.
Vanaf de N9: u komt vanuit het noordwesten Alkmaar binnen en volgt de westelijke randweg tot aan de afslag, met verkeerslichten, Heiloo, Limmen, Castricum. U gaat hier rechtsaf. Vanaf daar volgt u bovenstaande route.

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station Alkmaar rijdt buslijn 167 naar Heiloo en Limmen. Deze heeft een halte voor de GGZ-NHN in Heiloo. Reistijd ongeveer 15 minuten.
Vanuit Egmond rijdt buslijn 166 naar Heiloo.

Looproute vanaf NS station Heiloo (± 15 min):
Vanaf de perrons rechtsaf de Stationsweg in lopen. Bij de rotonde de Stationsweg blijven volgen tot aan de Kennemerstraatweg. Bij de kruising rechtsaf. Na ongeveer 100 meter steekt u de straat over en loopt u het terrein van de GGZ-NHN op. U neemt de linkerpoort en volgt de weg op het terrein tot aan de parkeerplaats. Achter het parkeerterrein ligt Zorgcentrum De Strandwal.

Tip:
Het TomTom adres is:
Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo

KvK nummer: 37141041
RSIN nummer: 8192 98 906

Het Mantelzorgcentrum beschikt over een ANBI-status.
Op grond hiervan kan een donateur een gift aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels).
Ook hoeft de stichting geen successie- of schenkingsrecht te betalen over erfenissen of schenkingen.