45 Zorg aan Zee

Mantelzorgers hebben soms het gevoel alleen te staan in de zorg voor hun naaste. In deze podcastserie gaat Monique Vlaar, communicatiemedewerker bij het Mantelzorgcentrum, op zoek naar de mogelijkheden voor ondersteuning voor mantelzorgers. Zij stelt vragen aan medewerkers van het Mantelzorgcentrum, maar ook aan mantelzorgers en aan professionals buiten het Mantelzorgcentrum.

Zorg aan Zee
In deze aflevering gaan we in gesprek met Anita Hoedjes coördinator bij Zorg aan Zee. Het Hospice biedt zorg aan mensen die ziek zijn en voor wie geen genezing meer mogelijk is. Alle zorg en aandacht is er op gericht om de stervende in het zicht van het naderede einde zoveel mogelijk comfort te bieden. Daarnaast biedt Zorg aan Zee respijtzorg om mantelzorgers op adem te laten komen. Klik hier om de aflevering te beluisteren (via Spotify)

Streekstad Centraal
De podcastserie 'Mantelzorger... en nu?' is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om zes uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal. De serie is ook te beluisteren op Spotify

Meer over Zorg aan Zee
Kijk voor meer informatie over Zorg aan Zee op de website: https://zorgaanzee.nu/gastzorg