54 Opvoedpoli Alkmaar

Mantelzorgers hebben soms het gevoel alleen te staan in de zorg voor hun naaste. In deze podcastserie gaat Monique Vlaar, communicatiemedewerker bij het Mantelzorgcentrum, op zoek naar de mogelijkheden voor ondersteuning voor mantelzorgers. Zij stelt vragen aan medewerkers van het Mantelzorgcentrum, maar ook aan mantelzorgers en aan professionals buiten het Mantelzorgcentrum.  

Opvoedpoli Alkmaar
In deze aflevering gaan we in gesprek met Anne Tromp, GZ- psycholoog/ regiebehandelaar bij de opvoedpoli in Alkmaar. De opvoedpoli behandelt kinderen en jongeren met (complexe) psychische problemen. Ook het hele gezin van het kind of jongere wordt hierin meegenomen. Want psychische problemen raken vaak het hele gezin. Klik hier om deze aflevering te beluisteren (via Spotify)

Streekstad Centraal
De podcastserie 'Mantelzorger... en nu?' is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om zes uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal. De serie is ook te beluisteren op Spotify

Meer over de opvoedpoli
Kijk voor meer informatie over de opvoedpoli op de website: https://www.opvoedpoli.nl/waar-we-werken/opvoedpoli-alkmaar