Aanmelden als mantelzorger

Het Mantelzorgcentrum ondersteunt u als mantelzorger. Dit doen we onder andere door het bieden van een luisterend oor, het overnemen van praktische regeltaken, het versturen van een nieuwsbrief en het aanbieden van activiteiten (cursussen, workshops, ontmoetingsgroepen). Inschrijven bij het Mantelzorgcentrum kost niets en is geheel vrijblijvend. Wanneer u zich inschrijft, ontvangt u maandelijks de nieuwsbrief met tips en relevant nieuws en kunt u gratis gebruik maken van onze diensten. Dankzij subsidie van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen kunnen wij u dit aanbieden.

Let op: woont u niet in gemeente Alkmaar, Bergen, Den Helder, Hollands Kroon of Schagen, maar de naaste voor wie u zorgt wel? Ook dan kunt u zich bij ons inschrijven.

Gegevens mantelzorger


Zorgt voor


Jonge mantelzorger

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die opgroeien in een zorgsituatie thuis. Zij hoeven niet per se zelf te helpen in de verzorging. Iedere jonge mantelzorger die staat ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, kan gebruik maken van onze diensten. Jonge mantelzorgers uit Alkmaar, Schagen, Den Helder en Hollands Kroon ontvangen bovendien een waardering in de vorm van een bioscoopbon of VVV bon.