Voor de Breek Oudorp 29 juni 2022

- 12:00

Voor de Breek betekent ouderwets gezellige tafelgesprekken. Niet alleen voor de mantelzorger zelf, maar ook voor degene voor wie hij zorgt, familieleden, vrienden of buren. Natuurlijk is de mantelzorger zonder zijn of haar naaste ook welkom! Het gaat vooral om de gezelligheid en even samen zijn. Monique van Wilsum, sociaal cultureel werker bij de Wachter, begeleidt de groep. Zij zorgt er ook voor dat er iedere Voor de Breek iets lekkers bij de thee en koffie is!

Plantenpot versieren
Woensdag 29 juni gaat u creatief aan de slag met plantenpotjes. De zomer is nu echt begonnen en wat is er leuker dan een mooie bloem of plant in uw zelfgemaakte plantenpot te zetten? Bovendien zorgt het creatieve proces ervoor dat u uw gedachten even kan laten dwalen, uw handen doen het werk!

In het kort
Woensdag 29 juni 2022
10.00 - 12.00 uur
Buurthuis de Wachter, Oudorperdijkje 65, Alkmaar

Aanmelden
Om te weten hoeveel personen meedoen aan Voor de Breek (en we niet teveel willen bestellen in het kader van verspilling), willen we graag dat u zich aanmeldt. Dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl, info@het-schermereiland.nl of 072 – 512 55 95

Deze activiteit is gratis voor mantelzorgers en hun naaste die wonen in regio Alkmaar.

 

  • Voor de Breek
  • Ontmoeten
  • Alkmaar
  • Mantelzorgcentrum