Mantelzorg Samen in de Wijk - 21 maart 2023

- 15:30

Mantelzorg Samen in de Wijk betekent ouderwets gezellige tafelgesprekken. Niet alleen voor de mantelzorger zelf, maar ook voor degene voor wie hij zorgt, familieleden, vrienden of buren. Natuurlijk is de mantelzorger zonder zijn of haar naaste ook welkom! Het gaat vooral om de gezelligheid en even samen zijn. Sowieso is er iedere keer voor iedereen koffie, thee en wat lekkers!

Dinsdag 21 maart bent u van harte welkom vanaf 14.00 uur in MFC Boerderij De Schooten in Den Helder. U kunt zich opgeven voor een of meerdere bijeenkomsten via info@mantelzorgcentrum.nl 

BL!TZZ
BL!TZZ is een zangduo dat bestaat uit 2 vrolijke en een beetje gekke zangeressen die samen van elk feestje een topfeestje kunnen maken. Of u nu houdt van Nederlandstalig, jaren 60 muziek, rock & roll, country of pop, zij zijn van alle markten thuis.

Angelique & Suzanne hebben hun sporen in de muziek al wel verdiend. Na jarenlang allebei solo te hebben gezongen in verschillende bandjes hebben deze goedlachse dames hun krachten gebundeld. Voor hen staat gezelligheid voorop! 

In 't kort
Dinsdag 21 maart
start 14.00 uur
Huiskamer MFC Boerderij De Schooten, Den Helder
Voor mantelzorgers en hun naaste is deze bijeenkomst gratis

  • Mantelzorgcentrum
  • Mantelzorg samen in de wijk
  • Den Helder