Mantelzorg en Positieve Gezondheid 29 mei Den Helder

- 15:00

In de zorg voor uw naaste gaat het vaak om uw naaste en minder om u. Wanneer heeft u voor het laatst de vraag gekregen hoe het met u gaat? En wanneer heeft u uzelf deze vraag  vraag gesteld?

Arianne Heijdenrijk, consulent mantelzorg, gaat in deze workshop met u op zoek naar uw veerkracht en wat uw leven betekenisvol maakt. Maar ook waar uw leven leven mogelijk (te) zwaar is.

Bewustzijn
U wordt zich bewust van uw eigen situatie op dat moment. U gaat aan de slag met het u wellicht bekende spinnenweb om uw positieve gezondheid en welbevinden in kaart te brengen. U krijgt ook handreikingen om daar waar het zwaar voor u is te onderzoeken en hoe, met behulp van wie of wat, het leven iets lichter kan worden. 

In 't kort
Woensdag 29 mei
13.30 - 15.00 uur
Bibliotheek School 7, Den Helder

Vervolg
De methode Positieve gezondheid is een voortdurend proces. Deze workshop is een aanzet om uw positieve gezondheid in kaart te brengen zodat u weet hoe u uw leven wat lichter kunt maken. Heeft u na (of naar aanleiding van) deze workshop behoefte aan een vervolg? Dan kunt u altijd individueel een afspraak met Arianne maken.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 - 018 38 90

Deze workshop is gratis voor mantelzorgers uit gemeente Den Helder. 

  • Den Helder
  • Mantelzorgcentrum
  • Positieve gezondheid