Ik ben mantelzorger... en nu? 6 februari 2024

- 20:30

Wat kunt u eigenlijk verwachten wanneer u mantelzorger bent? Wat kan de overheid, de gemeente voor u betekenen? En waar heeft u recht op als mantelzorger? In deze bijeenkomst krijgt u uitleg over hoe de zorg in Nederland eruit ziet, waar u moet zijn en wat het Mantelzorgcentrum voor u kan betekenen. 

Vragen als 'Wat is respijtzorg?', 'Voor wie is een persoonsgebonden budget?' en 'Wat is het verschil tussen Wmo en Wlz?' komen aan bod.

In het kort
Dinsdag 6 februari 2024
19.00 - 20.30 uur
Dorpshuis 'Onder de Boom', Graft

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 - 018 38 90
Kunt u uw naaste niet alleen laten? Neem dan contact met ons op.

Podcast 'Mantelzorger... en nu?'
Het Mantelzorgcentrum maakt een podcastserie voor mantelzorgers: 'Mantelzorger... en nu?'. In deze serie komen allerlei organisaties aan het woord die iets betekenen voor mantelzorgers. De hele serie geeft op die manier een goed beeld wat er voor mantelzorgers in de regio te vinden is. Ook het Mantelzorgcentrum zelf komt aan bod. Het thema 'Ik ben mantelzorger... en nu?!' bespreken wij in onze allereerste aflevering. Luister deze aflevering via deze link (via Spotify). De hele serie is te volgen via Spotify, Youtube, Google podcasts en Streekstad Centraal, met wie wij deze serie maken. 

 

  • Alkmaar
  • Mantelzorgcentrum
  • Voorlichting