Help! Ik weet het even niet meer...

Je hebt wel eens van die dagen. Dat alles tegelijk komt en je eigenlijk nergens tijd voor hebt. Je moet leren voor je toetsen of tentamens, maar je moeder vraagt ook om even te helpen in de zorg voor je broer of zus of vader/moeder. Of je maakt je zorgen over je dierbare en daardoor is het lastig om je te concentreren op school of bij je huiswerk.

Speciale aandacht voor jonge mantelzorgers
Weet dan dat je altijd hulp kan vragen en dat er vaak een oplossing te vinden is om jouw schouders wat lichter te maken. Het Mantelzorgcentrum is er voor alle mantelzorgers en we hebben speciale aandacht voor jonge mantelzorgers. Juist omdat we zien dat jonge mantelzorgers niet altijd de aandacht krijgen die zij verdienen.

 

Wat doet het Mantelzorgcentrum
Wij helpen je met het organiseren van jouw taken op school, thuis en in de zorg voor je naaste. We helpen je het gesprek met je mentor of decaan voor te bereiden, zodat je je schoolwerk beter kan regelen rondom jouw situatie thuis en gaan zelfs met je mee op gesprek als je dat prettig vindt. We organiseren activiteiten waardoor je met andere jonge mantelzorgers in contact komt (je bent namelijk niet de enige!) en pakken extra uit met de dag van de jonge mantelzorger. We kunnen ook regelen dat er iemand de zorg bij jou thuis overneemt, zodat jij een hele dag met je ouders op stap kunt. Even alle aandacht voor jou!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. Je kunt ons dan bellen op 085 - 018 38 90 of gebruik de chat op deze website. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl of stuur een DM naar ons insta-account