Even voorstellen: Anisha, JMZ coach

Het team van JMZ bestaat uit een Jmz coach, mantelzorgconsulenten en mantelzorgmakelaars. JMZ coach en consulent mantelzorg Anisha Pannalal stelt zich aan je voor.

Even voorstellen
Mijn naam is Anisha Pannalal uit Den Helder, 32 jaar oud en ben ik 14 jaar werkzaam in de zorg en welzijn/ en of sociale werkveld en heb ik daarnaast de opleiding Leisure Management gedaan. 

Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Den Helder. Ik houd ervan om met mijn gezin, familie en vrienden te zijn, erop uit te gaan naar mooie en gezellige plekjes, ik houd van een goede film, lekker eten en creatief bezig zijn. 

 

Consulent/JMZ coach
Sinds vorig jaar mag ik deze waardevolle functie van consulent van (jonge) mantelzorgers voor het Mantelzorgcentrum uitvoeren. 

De afgelopen maanden heb ik al met (jonge) mantelzorgers, ouders en professionals mogen kennismaken, maar ook tijdens activiteiten heb ik jullie mogen ontmoeten en jullie bijzondere verhalen mogen horen.

Ik hoop samen met jullie nog vele mooie activiteiten te doen en mooie gesprekken te voeren, want met jullie in contact staan geeft mij plezier en inspiratie. Het geeft veel energie als ik mensen kan helpen de beste versie van zichzelf te worden. 

 

In gesprek
Net als ieder ander, is ook mijn leven namelijk een rollercoaster van ups en downs, dat is onvermijdelijk. Ik kijk dan graag hoe ik vervolgens met die beweging van het leven om ga, vaak ga ik dan in gesprek met iemand. 

Soms kan het dan fijn zijn om met iemand te praten over jouw gevoelens en gedachtes en die je verder kan helpen, maar het reflecteren en het bespreken waar je trots op mag zijn, is ook heel belangrijk. 

 

Heb je vragen? Stel ze gerust! 
Ik ontmoet je graag, deel ervaringen met je. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Wie ben jij? 

 

Contact Anisha/JMZ coach
Whatsapp Anisha via 06-82967418 (je mag ook bellen) of stuur een mail naar apannalal@mantelzorgcentrum.nl 

Je kunt ook een DM naar ons Insta-account sturen

 

Voor ouders
Als ouder kunt u ook bij ons terecht voor vragen of hulp. Wij kunnen u doorverwijzen naar de juiste mantelzorgondersteuning. 

Professionele mantelzorgconsulenten bieden individuele ondersteuning afgestemd op de vraag of behoefte die u heeft. Ook voor een luisterend oor zijn wij beschikbaar. U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.