Vacature: Contentcommunicatie 4 – 8 uur

Houd jij van schrijven en ben je op zoek naar een baan naast je studie? Kom dan kennis maken met het Mantelzorgcentrum, een ambitieuze welzijnsorganisatie in Noord-Holland. 

Wat ga je doen?
Als ondersteuner van de communicatieadviseur zet je de communicatiemiddelen volgens het marketingcommunicatieplan uit. Hierin is ook genoeg ruimte voor jouw eigen ideeën. Een ideale manier om de theorie uit je opleiding direct in de praktijk te brengen. De werkzaamheden bestaan vooral uit het schrijven van uitnodigingen voor activiteiten, het plaatsen van social media berichten en het aanleveren van content voor het mantelzorgmagazine. 

In het begin werk je vooral op het hoofdkantoor in Schagen, maar zodra je goed bent ingewerkt, kun je ook veel vanuit huis aan de slag gaan. 

Waar kom je te werken?
Het Mantelzorgcentrum is een kleinschalige organisatie. De lijnen zijn kort, dus creatieve ideeën hebben alle ruimte. Iedere medewerker is gemotiveerd om mantelzorgers, mensen die zorgen voor een dierbare die langdurig ziek is, op weg te helpen op hun mantelzorgreis. Iedere medewerker is uniek maar wat zij allen gemeen hebben is een sociaal hart. Dat maakt de sfeer ongedwongen en warm. 

Je krijgt een mooi uurloon en reiskosten worden vergoed. Het hoofdkantoor is redelijk bereikbaar via het OV, een eigen auto is niet nodig. Je bent minimaal 4 tot 8 uur per week beschikbaar. 

Wat vragen we van jou?
Je bent bezig met een communicatie/marketing opleiding of je hebt deze net afgerond. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent niet bang om hulp te vragen en kunt mensen met jouw enthousiasmerende manier van schrijven tot actie overhalen. Je vindt het leuk om anderen te helpen en je draagt graag je steentje bij aan de maatschappij.  

Meer informatie
Heb je vragen over deze bijbaan, of wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail naar communicatie@mantelzorgcentrum.nl of stuur een whatsappbericht naar  06 – 83 48 21 60

 

  • Vacature
  • Communicatie
  • Mantelzorgcentrum