Dag van de Mantelzorg: anders dan anders

Het wordt dit jaar geen dag van de mantelzorg zoals u gewend van ons bent. Vanwege corona is dit niet verantwoord. Natuurlijk hebben we niet stil gezeten, want we laten deze dag niet ongemerkt voorbij gaan!

In samenwerking met Noordkop Centraal maken een we tv-uitzending. Een uitzending met mensen uit Schagen voor mensen uit Schagen over mantelzorg. Deze uitzending kan iedereen in november bekijken. Wanneer de uitzendingen te zien zijn, leest u binnenkort in deze nieuwsbrief.

Natuurlijk verwennen we u, zoals u van ons gewend bent. Daarom de komende weken iedere week een leuke actie. Met iedere actie zijn mooie prijzen te winnen. En de winnaars maken we tijdens de tv-uitzending bekend. Nog een goede reden om te kijken dus!

Actie zondag 13 september: puzzel
De eerste actie is een filippine puzzel. Hiermee kunt u een van de 15 bloemenbonnen t.w.v. € 20,- winnen. Los de puzzel op en stuur de oplossing uiterlijk 5 oktober naar:
info@mantelzorgcentrum.nl of 

Mantelzorgcentrum
t.a.v. Dag van de Mantelzorg-puzzelactie
Witte Paal 347
1742 LE  Schagen

Klik hieronder op de puzzel om deze te openen in een ander venster. U kunt de puzzel hiervandaan ook printen. Lukt het niet om de puzzel te printen? Neem dan contact op met het Mantelzorgcentrum via 0224 - 74 50 59 of info@mantelzorgcentrum.nl 

  • Dag van de Mantelzorg
  • Schagen
  • Mantelzorgcentrum