Mantelzorg en Positieve Gezondheid Den Helder

- 15:00

In de zorg voor uw naaste gaat het vaak om uw naaste en minder om u. Wanneer heeft u voor het laatst de vraag gekregen hoe het met u gaat? En wanneer heeft u uzelf deze vraag  vraag gesteld?

Arianne Heijdenrijk, consulent mantelzorg, gaat in deze workshop met u op zoek naar uw veerkracht en wat uw leven betekenisvol maakt. Maar ook waar uw leven leven mogelijk (te) zwaar is.

Bewustzijn
U wordt zich bewust van uw eigen situatie op dat moment. U gaat aan de slag met het u wellicht bekende spinnenweb om uw positieve gezondheid en welbevinden in kaart te brengen. U krijgt ook handreikingen om daar waar het zwaar voor u is te onderzoeken en hoe, met behulp van wie of wat, het leven iets lichter kan worden. 

Aanmelden
De workshop is op donderdag 30 juni van 13.30 - 15.00 uur. U bent van harte welkom in Bibliotheek School 7 in Den Helder. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0224 - 74 50 59

Vervolg najaar
Uw gezondheid is iets dynamisch. Wat vandaag niet lekker gaat, kan morgen weer veel beter voelen. Daarom bestaat deze workshop uit twee delen. Het tweede deel is in het najaar, Arianne zal tijdens de workshop de datum kenbaar maken. Het is niet verplicht om het tweede deel te volgen, maar helpt u wel om, datgene wat uw leven lichter maakt, vol te houden.

 

 

  • Positieve gezondheid
  • Mantelzorgcentrum
  • Den Helder