Digitale ontmoetingsgroep Den Helder 2 juni 2020

- 12:00

Speciaal voor mantelzorgers uit Den Helder organiseren we een digitale ontmoetingsgroep. Wissel tips en ervaringen met andere mantelzorgers uit. Hoe ervaren zij het mantelzorgen in deze coronatijd? Meld u zich nu aan!

Lucht en energie
Marianne Weel, consulent mantelzorg, begeleidt de groep. Zij wil graag van u weten hoe het nu met u gaat en wisselt graag tips en ervaringen met u uit. Na de ontmoetingsgroep heeft u weer wat meer lucht en energie om de komende tijd door te komen!

Digitaal beeldbellen
De ontmoetingsgroep vindt plaats op dindag 2 juni van 11.00 - 12.00 uur.

We gaan beeldbellen via het programma Zoom, hieronder vindt u de download links. Als u een tablet of smartphone heeft, dan downloadt u eerst het programma Zoom. Als u een laptop of computer met webcam heeft, dan gaat u naar de website www.zoom.us en klikt u daar op Join a meeting (rechtsboven op de beginpagina). De gegevens die u hier moet invullen, ontvangt u van ons na aanmelding. 

Download Zoom voor android/Google Play store

Download Zoom voor iOS/app store

Het is geen probleem als u wat later aanhaakt of wat eerder stopt, het is voor iedereen nog redelijk nieuw. 

Handleiding
Er bestaat een korte handleiding voor Zoom. Hierin staat uitgelegd hoe u Zoom installeert en hoe u een vergadering (ontmoetingsgroep) kunt bijwonen. 

Klik hier om de handleiding te downloaden

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl Ook als u twijfelt of u kunt, meldt u zich dan evengoed aan. U kunt zich altijd nog afmelden.

  • Mantelzorgcentrum
  • Ontmoetingsgroep
  • Den Helder