Dag van de Jonge mantelzorger Schagen

- 14:30

Als jonge mantelzorger is het goed te weten dat je niet alleen bent. Op 20 juli organiseert het Mantelzorgcentrum leuke en avontuurlijke activiteiten. Daar kom je andere jongeren tegen die hetzelfde als jij meemaken. We organiseren deze activiteiten samen met Sportservice Schagen. De activiteiten zijn gratis.

Lasergamen, Among Us en smart games
Woensdag van 11.00 tot 14.30 uur mag je lasergamen of Among Us live spelen. Voor de oudere jonge mantelzorgers zijn er smart games. Om 12.30 uur staat er een verzorgde lunch voor je klaar en als je uitgegeten bent, dan kun je nog een potje spelen. Geef je snel op via het aanmeldformulier

Datum: woensdag 20 juli
Tijd: 11.00 - 14.30 uur
Plaats: Sporthal Waldervaart, Schagen

Neem een vriend of vriendin mee!
Met z'n tween is het leuker dan alleen! Natuurlijk zijn er genoeg andere jongeren waarmee je kunt spelen, maar hoe leuk is het om je beste vriend of vriendin mee te nemen. Je broer of zus is natuurlijk ook van harte welkom. Je mag één persoon meenemen. Is jouw broer of zus ook mantelzorger? Dan mag die ook een vriend of vriendin meenemen. Geef bij aanmelding aan of je alleen komt of dat je een vriend(in) meeneemt. 

Ouders zijn ook welkom
Jouw ouder(s) is/zijn ook van harte welkom! Misschien zitten zij met vragen of zijn zij benieuwd hoe anderen bepaalde zaken aanpakken. Wij hebben een speciale activiteit voor ouders, zij gaan namelijk boogschieten. Hoe voelt het om gefocust te zijn op één doel? Natuurlijk staat er ook voor hen een verzorgde lunch klaar. 

Ik meld me aan

Vervoer
Kunnen je ouders je niet brengen naar Schagen? Laat het ons weten.

Ouder dan 18?
Ben je jonge mantelzorger, maar vind je de activiteiten niet helemaal bij jou passen? Neem dan contact met ons op. Bij voldoende aanmeldingen kijken we of we een activiteit op maat voor oudere jonge mantelzorgers kunnen organiseren. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten!

  • Actief
  • Jonge mantelzorger
  • Hollands Kroon
  • Schagen
  • Den Helder
  • Mantelzorgcentrum