Vacature Mantelzorgmakelaar Cliƫntondersteuner

Ben jij de mantelzorgmakelaar/cliëntondersteuner die ons team voor minimaal 24 uur per week komt versterken?

Functie
De kerntaak van de mantelzorgmakelaar/cliëntondersteuner is het overnemen van regeltaken van mantelzorgers zodat zij niet overbelast raken. Daarnaast geeft de mantelzorgmakelaar voorlichting aan individuen en groepen en onderhoudt contacten met het netwerk.

Profiel
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur de opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond. Je hebt aantoonbare ervaring met de doelgroep. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht, communicatief en kan goed functioneren in een klein team. Je hebt kennis van Office 365 en een klantvolgsysteem. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio waarin het Mantelzorgcentrum actief is.

Aanbod
Wij bieden een prachtige, zelfstandige en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer.

Organisatie
Het Mantelzorgcentrum is een kleine, flexibele, organisatie en verantwoordelijk voor professionele mantelzorgondersteuning in Noord Kennemerland en de Kop van Noord Holland. Het vaste team bestaat uit 11 werknemers. Wij zijn afhankelijk van een jaarlijks vast te stellen subsidie van gemeenten.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van je persoonlijkheid en jouw ambitie en de aansluiting daarvan met het team, de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op jou persoonlijk en de openstaande vacature.

Contact informatie
Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV voor 7 augustus 2020 naar Truus Oud, directeur Mantelzorgzorgcentrum, naar toud@mantelzorgcentrum.nl Meer informatie over het Mantelzorgcentrum en de vacature vind je op deze website

Klik hier voor het functieprofiel van de mantelzorgmakelaar

  • Clientondersteuner
  • Mantelzorgmakelaar
  • Vacature
  • Mantelzorgcentrum