Nieuw! Familiezorg

Het Mantelzorgcentrum heeft een nieuw product aan haar diensten toegevoegd: Familiezorg. De methode familiezorg is een handvat waarmee je als professional families, mantelzorgers en vrijwilligers in zorgsituaties begeleidt. In veel situaties is het communicatiepatroon veranderd door het ontstaan van de zorg of door veranderingen omtrent de zorg. De methode geeft praktische tips die je kunt inzetten om de communicatie weer goed te laten verlopen en om de samenwerking te versterken en te optimaliseren.

Professionals
Voor professionals bieden we een introductie tot deze methode. Daarvoor schuiven we aan bij een teamoverleg en geven een korte uitleg over de methodiek. Het doel van de methodiek voor professionals is de samenwerking en communicatie tussen de mantelzorger, zorgvrager en professional te versterken. 

Meer weten?
Wil je dat we bij jouw team langskomen om meer te vertellen over Familiegesprek? Of wil je meer weten over deze methode? Neem dan contact met ons op via 0224 - 74 50 59 of info@mantelzorgcentrum.nl 

  • Familiegesprek
  • Mantelzorgcentrum