Mantelzorgcentrum krijgt van u een 7,8!

Begin maart stuurden we naar 989 mantelzorgers in Noord-Holland een korte vragenlijst. We wilden van u weten of u gebruikmaakt van de diensten van het Mantelzorgcentrum en wat voor cijfer u ons geeft.

We kregen veel reacties terug, maar liefst 125. Uit de resultaten bleek dat een derde een activiteit heeft bezocht.

We kregen ook terug dat u onze nieuwsberichten en uitnodigingen voor activiteiten op prijs stelt.

En als klap op de vuurpijl gaf u ons een prachtig compliment: een 7,8 als totaalcijfer voor het Mantelzorgcentrum!


Natuurlijk is er genoeg ruimte voor verbetering; de activiteiten zouden meer in de avonduren moeten plaatsvinden en activiteiten moeten beschikbaar zijn voor alle mantelzorgers, ongeacht hun woonplaats. Dat laatste is al een tijdje zo, maar blijkbaar bent u daar nog niet genoeg van op de hoogte. Dus vandaar het volgende nieuwsbericht:


Activiteiten voor alle mantelzorgers
Het Mantelzorgercentrum organiseert veel activiteiten. Als mantelzorger bent u overal welkom, ongeacht in welke gemeente u woont. Woont uw naaste in Bergen, maar wilt u graag naar de ontmoetingsgroep in Alkmaar, wat toevallig uw eigen woonplaats is? Dan mag u zich opgeven voor de activiteiten in Alkmaar. Andersom mag ook natuurlijk. Mantelzorgers in Heerhugowaard mogen ook naar de activiteiten in Alkmaar, Heiloo of Schagen. Vergeet niet te vermelden waar u woont.